„Adu-ti aminte de Dumnezeu, pentru ca si El sa-si aduca aminte de tine! Dumnezeu nu te va lasa, dar teme-te ca sa nu-l parasesti tu pe el” Sfantul Isaac Sirul


contact: biserica.sf.nicolae.gostilele@gmail.com


vineri, 25 martie 2011

Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor din nou printre noi










Se implineste un an de cand pe  14 martie 2010, in Duminica a 4-a din Post, a Sfantului Ioan Scararul, Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor a savarsit la biserica din Fundulea Sfânta Liturghie arhierească, înconjurat de un numeros sobor de preoţi.
       Pe 15 martie 2011, mare bucurie pentru enoriasii de pe meleagurile noastre caci Preasfintitul Parinte a binevoit a veni din nou printre noi pentru a sfinti o troita din satul vecin Mataraua.
       Din pacate lipsa unor mijloace de transport intre localitatile noastre si faptul ca fiind o zi din cursul saptamanii multi sunt la servici a facut ca prezenta gostilenilor sa nu fie foarte numeroasa.
       La slujba de sfintire a participat si preotul nostru paroh, Valentin Ion Soare. A fost o sarbatoare de neuitat.
Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor ne-a aratat inca odata, daca mai era nevoie, ca Ortodoxia se afla pe maini bune, cel putin pe meleagurile noastre.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu